Skip to main content
  • Woningbouw

    Villa Helmond Brandevoort

  • Bedrijfspanden

    Bedrijfspand Schellens

  • Projectontwikkeling

    Woning Waalre


Onze specialisaties:
  • Woningbouw

  • Bedrijfspanden

  • Verbouwingen

  • Projectontwikkeling

Woningbouw
Een van de kernactiviteiten van Bouwbedrijf Louwers is woningbouw. Samen met u maken we een passend en uniek bouwplan met de juiste balans tussen kwaliteit en kosten om uw droomhuis te kunnen bouwen. 

Bedrijfspanden
De (ver)bouw van een kantoor, bedrijfshal of praktijk is voor ons bekende materie. Het is zaak een goede balans te vinden tussen de functie van het gebouw, de wensen/eisen, bouwmethode en keuze van bouwmaterialen in combinatie met diverse gemeentelijke eisen en voorwaarden.

Verbouwingen
Voor verbouw en renovatie kunt u terecht bij Bouwbedrijf Louwers. Stel dat u op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden voor extra woongenot. Het verbouwen of renoveren van uw bestaande woning behoort ook tot de mogelijkheden. Waarom verhuizen als u op een prettige locatie woont?

Projectontwikkeling
Werken vanuit eigen projectontwikkeling is één van de belangrijke pijlers van Bouwbedrijf Louwers. Op dit gebied zijn wij een bedrijf van doeners. Wij zijn transparant, dus ook over hoe we tot biedingen komen. Op die manier creëren we een basis van vertrouwen bij de verkopende partijen.

Duurzaam

Wij zijn de bouwers van de toekomst.

Duurzaam bouwen: Bouwbedrijf Louwers doet het. Van ontwerp tot materiaalkeuze en energieneutraal bouwen, in uw voordeel en dat van het milieu!

Ons werk

Het complete bouwproject is onze zorg.

Bouwbedrijf Louwers weet hoe je het beste uit een verbouwing haalt. Van woningen tot bedrijfspanden. Voor verbouwing of projectontwikkeling. Wij adviseren je vanaf het eerste moment en begeleiden je door het proces heen. 

Nieuws

Voor meer informatie en inspiratie, volg onze

Heeft u vragen? Neem gerust contact op!



K.v.K. Eindhoven : 180.34.249
BTW-nummer : NL0098.22.641.B01

Adres


Sparrendijk 6a
5091 KE Oostelbeers

Volg ons


Contactpersoon
Daniël Louwers

© 2022 Bouwbedrijf Louwers